8. tammikuuta 2009

Tuuheus on kaiken Alfa ja Omega!

Aamulla ku käppäilin töihin Dexter Wansel paukkuen luureissa, ni meikän ripset jääty! Voisimpa melkein väittää ja pari kertaa mulle on sanottu, että naiset on kateellisia mun silmäripsille. Tuuheat ja saatana pituutta löytyy iliman mittää wonder stick -makeup presented by garnier jne.. bullshit mäyyyyn! :D No ei vaan..nojoo..

Tässä tosiaan taas ajankuluksi teille (siis oikeasti itselleni) tilitän tätä tyhjänpäiväistä työharjotteluani jota vielä tällä hetkellä käyn tässä.. Mutta onneksi tämä asiakaspalvelupaska loppuu 23.päivä ja sit 26.päivä alkaa uus mielekäs homma! Siitä sitten kerron joskus lisää kuha sinne hommiin pääsen!

Ei vaan, kyllähän sitä välillä miettii että kellä nyt oikeasti kiinnostaa lukea mun jorinoita? Terveiset Espooseen ja vanhalle satamakalastaja Oskulle! :D Tänään ei kyllä tule varmaan mitään kovin hyväntuulista saatika surumielistä tilitystä koska olotila on aika neutraali. Ei vituta, mutta ei kyllä paljoa nauratakkaa? Shit is crazy mäyn!

Haha, hitto että tuli oltua taas viinapäissään maanantaina.. Joskus ehkä hävettää kuinka vauhissa sitä ihminen voi olla. Mutta jos tahtia on lyömässä Tykopaatti, jopoloco, idän ihme ja hannibal, ni eihä siinä nyt voi paikallaankaan seistä! Hieno ilta oli..Jumalhumal!

P.S ihmettelen miksei treffi-ehdotuksia ole tullu vaikka niin lihaksikkaan kuvan laitoin itestäni viime merkinnässä.. Ikisinkku!

Ei kommentteja: