12. joulukuuta 2008

Hyvää huomenta vaan..

Joujou, se on taas uuden blogin aika! En tiiä miks, mutta tuntuu siltä.. Eilen sit varmistui että pääsen uuteen työharjottelu paikkaan tammikuun 26.päivä! Ja däääämn oon innoissani siitä. Parin jannun kans parissa studiossa pääsee vääntämään nappulaa ja oikeasti opettelemaan sitä studiotyöskentelyä! Meikä sit pian sen jäläkeen muuttaa Pikku Geen kans jenkkeihin ja aletaa tuAttaa jotain paskoja ämseitä haha, ei dissiä!

Ei vaan, hitto vie! Pro toolsia pääsee opettelemaan käyttämään jne. Humpatihumphump.. Oltiin eilen kattomassa Sakean (Kajo & S-molli) keikkaa oli kyllä tiukkaa meininkiä vaikka yleisöä oli jotain viis ihmistä? No ei sen väliä, pojat veti homman kotiin kunnialla! Ja tietty kovat friistailit tiputtelivat! Tänään sit pitäski mennä Ptorreen kuuntelemaan Jujua ja sitten pitäs osallistua open micciin :D Kaikkea sitä tekee ilmaisen sisäänpääsyn takia... No mutta, meikähä todisti jo viime blogissa mun uskomattoman tiukat friistailaus kykyni! BLO BLO!

Tänään muuten on myös virman pikkujoulut, mutta ei kykene olemaan ku ihan tsekunnin ku pittää mennä vääntämään musaakkia ennen mästersöyndiä! Että kuule semmonen taphaus!

P'z

Ei kommentteja: