1. joulukuuta 2008

Po-Po! Galaxit räjähtää!

Jou! Nyt aamua töissä aloteltu kuuntelemalla Sveden Passiven - Ei intressii ft. Solo & Eetee ja Kosolan - Penniikää Kiinni. LOPPUU SE AVAUTUMINEN, BLAYYYWWW!

Oltiin lauantaina vähän KLUBILLA joraamassa ja oli lystiä. Siinä alakuillasta oli jonku skeittileffan ensi-ilta (sori etten muista että ketä skeittas ja millä nimellä:D).. Mutta niin, mun kainalot hikoili ihan järkyttävästi vaikka mä vaan SEISOIN paikallani koko sen leffan ajan, haha. Ehkä pitäs rueta harkittee jotain liikuntaa ku näemmä toi seisominenki saa mut jo polvilleen! :D Alako muuten taas tekemään mieli rueta skeittaamaan, yli vuosi jo ku viimeksi skeittanu kunnolla..yyy!

Se on muuten maanantai, ehkä yks turhimmista päivistä. Tosin tuli tossa ihan kiva puhelu aamulla niin sitä pittää fiilistellä. Yks harjottelumesta vaan tiedossa, yhteen paikalliseen studioon ja gaaddeeem, sieltä tuli ensimmäinen KUNNON regonaissaus ku se jannu joka luki mun CV:tä oli just puhunu toisen tyypin kans Vieläki Lepposasta ja nää tyypit on jotain yli 40-vuotiaita. Noh, se on kato tätä räppigeimii beibe! no ei..

Vuo-Vuo-Vuodatus, blau! Pitäkäähä hauskaa siellä missä teillä on lunta, Turussa sitä ei oo enää! yhyyyy!

Ei kommentteja: