26. marraskuuta 2008

Blo-Blo!

Ollu vähän luovaa taukoa tässä bloggailussa! Pitäny hakkee näitä kokemuksia joista voi avautua! Eli saapi nähä ehinkö mä ottaa mitään hyvää kuvaa näistä talvisista kotikulmista ku luvannu kuulemma joku tuhatviissattaa astetta lämmintä ja vesisadetta sun muuta roinaa että varmasti ei saatu talavista joulua (taaskaan) tänne :(

Huhhuh, kirjottelin tossa toissailtana kolmea uutta biisiä yhtäaikaisesti! Välillä aina tuli toinen idea toiseen biisiin jnejne ja sit vaan biitti vaihtoon ja toista biisiä miettimään :D Saapi nähä, eiköhän me tammikuussa se levy saaha tipautettua.. Pittää vaan jäähä tänne Turun toreille joulukuuksi taas kerran ja vääntää tuota levyä ku viimistä päivää että saahaan se joskus uloski!

Mitähän sitä muuta..ei kai vissiin muuta? Tai no se että akuutti rahapula nyt tietenki taas painaa päälle, mutta mulla on jääkaapissa vielä kattilassa parille päivälle makaroonimössöä, kuivakaapissa lisää makaroonia/spagettia sekä jotain valmispastaa! "Eka päivä tuli, asumistuki.." Niihän se tulee ja rahat menee varmaan taaski lähimmäiseen kuppilaan! No eiii kait, laskut ainaki eka maksan ja sitten hurvittelemaan klubille ku hyviä iltamia tiedossa!

Vieläki lepposalla on tulossa keikkoja alakuvuodesta joten pysykäähän kulumilla ja klikkailkaa ittenne myspace.com/vielkilepposaa ja tarkkailkaa meisseleitä!

P's!

Ei kommentteja: